Professionals

Ik zoek een uitdagende opdracht

12StepUp bemiddelt professionals (onze kandidaten) vanaf MBO+ niveau die hun grenzen willen verleggen. Wij zijn actief in alle segmenten met een specialisatie binnen het fysieke domein.

 – Wij gaan voor een langdurige relatie met zowel onze opdrachtgever als met jou, de professional.

 – Met onze persoonlijke aanpak en aandacht gaan wij graag samen met jou onderweg naar je STIP op de horizon.

 Dat jij elke ochtend met plezier naar je werk gaat staat voor ons met STIP op nummer één. Wij nodigen je daarom graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Dan gaan wij samen na wat voor jou de perfecte vervolgstap is in jouw loopbaan of welke uitdaging jij zoekt in een nieuwe (interim) opdracht of baan.

Nadat we je vaardigheden afgevinkt hebben, zijn we nieuwsgierig naar wie jij bent als mens, welke bedrijfscultuur bij je past en bij welke managementstijl jij optimaal presteert. Vervolgens zoeken wij daar vanuit ons brede netwerk de passende organisatie bij.

Inzetwijze

ZZP

Een gedeelte van onze professionals zijn zzp’ers. Je kunt ons benaderen als je als zzp’er op zoek bent naar een nieuwe opdracht vanaf MBO+ niveau in alle segmenten.

We hebben een breed netwerk en bespreken graag jouw wensen. Vervolgens zoeken we samen met jou naar een nieuwe interim opdracht. Jij kunt je focussen op datgene waar je goed in bent en wij regelen de rest.

Het heeft meerdere voordelen als jij je als zzp’er aansluit bij 12StepUp. Je mag gebruik maken van ons uitgebreide netwerk, wij doen jouw acquisitie, organiseren regelmatig netwerk en kennis-events en gezellige borrels. Je kunt bij ons altijd terecht met vragen over het zzp-schap en kun je voor technisch inhoudelijke ondersteuning terugvallen op het aan ons gelieerde ingenieursbureau Grenspaal 12. Wij denken graag met je mee.

Detachering

Eén van de specialismen van 12StepUp is detachering. Als gedetacheerde professional word je ingezet op een tijdelijke opdracht. Detachering kent altijd een afgesproken periode en gedetacheerde professionals zijn voorzien van een tijdelijk of vast contract via 12StepUp. Het is ook een mogelijkheid om geplaatst te worden bij het aan ons gelieerde Ingenieursbureau Grenspaal 12. Dit is een degelijk adviesbureau dat goed bekend staat en met veel ervaring. Hier kun je gecoacht worden en je zo verder ontwikkelen.

Voor jou als professional zorgt dit voor zekerheid en 12StepUp ontzorgt de opdrachtgever door als formele werkgever de contractuele verantwoordelijkheden te dragen.  12StepUp voorziet professionals in alle gevallen in hun opleidings- en trainingsbehoeften en onderhoudt persoonlijk contact over hoe het gaat.

Traineeships

Ben jij een starter of zij-instromer met een hbo-/wo opleiding en/of niveau?Dan bieden wij je mooie ontwikkelkansen. Via 12StepUp kun je mogelijk als trainee aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Tijdens je traineeship draai je als kandidaat professional mee op verschillende afdelingen en werk je aan verschillende projecten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen de organisatie en kun jij je breed ontwikkelen. Op deze wijze groeien je kansen in de arbeidsmarkt en komt je STIP op de horizon steeds dichterbij.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Mail ons: info@12su.nl