Opdrachtgevers

Ik zoek een grensverleggende professional

12StepUp bemiddelt professionals (onze kandidaten) vanaf MBO+ niveau die hun grenzen willen verleggen. Wij zijn actief in alle segmenten met een specialisatie binnen het fysieke domein. Deze professionals bieden we aan bij u als onze opdrachtgever, zodat u verder kunt onderweg naar uw STIP op de horizon.

 Voor elke uitdaging bieden wij u een passende oplossing aan. U kunt kiezen uit detachering, ZZP dienstverlening, traineeship of een Werving en selectie opdracht. Hier kunt u lezen wat u van 12StepUp kunt verwachten

ZZP

Een gedeelte van onze professionals zijn zzp’ers. U kunt ons benaderen als u op zoek bent naar een zzp’er in alle segmenten vanaf MBO+ niveau.

We hebben een breed netwerk en bespreken graag uw wensen. Vervolgens zoeken we voor u naar de best passende professional, zowel binnen als buiten ons netwerk. U kunt zich focussen op uw eigen doelstellingen en wij regelen de rest.

Wij zorgen goed voor de zzp’ers. Zij mogen gebruik maken van ons uitgebreide netwerk, wij doen hun acquisitie, organiseren regelmatig netwerk- en kennisevents en gezellige borrels. Zo kunnen zij altijd bij ons terecht met vragen over het zzp-schap en kunnen ze voor technisch inhoudelijke ondersteuning terugvallen op het aan ons gelieerde ingenieursbureau Grenspaal 12. Een tevreden zzp-er zal optimaal presteren op uw opdracht!

Detachering

Eén van de specialismen van 12StepUp is detachering. De gedetacheerde professional wordt bij u ingezet op een tijdelijke (project-)opdracht. Detachering kent altijd een afgesproken periode en gedetacheerde professionals zijn voorzien van een tijdelijke of vaste arbeidsovereenkomst bij 12StepUp.

Voor u als opdrachtgever zorgt dit voor continuïteit én 12StepUp ontzorgt u door als formele werkgever of tussenpersoon de contractuele verantwoordelijkheden te dragen. 12StepUp voorziet professionals in hun opleidings- en trainingsbehoeften en onderhoudt persoonlijk contact met u over hoe het gaat.

Zo kunnen we samen ontwikkelbehoeften bepalen en in gang zetten.

Traineeships

Wij bieden aan onze opdrachtgevers trainees aan. Dit zijn starters of zij-instromers met een hbo-/wo opleiding en/of niveau Zo boren we voor onze opdrachtgevers nieuw arbeidspotentieel aan en kunnen de trainees zich ontwikkelen tot volwaardige professionals.

Het doel is om deze kandidaat professionals tijdens het traineeship mee te laten draaien op verschillende afdelingen en voor verschillende projecten. Op deze manier krijgen zij een goed beeld van de werkzaamheden binnen een organisatie en kunnen zij zich breed ontwikkelen. U heeft als opdrachtgever een gretige en ambitieuze kandidaat  professional in huis tegen beperkte kosten.

Werving & Selectie

Naast detachering, zzp-bemiddeling en traineeships is 12StepUp ook actief met werving & selectie opdrachten. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste professional voor uw openstaande vacature. Ook hierbij zijn persoonlijk contact en een uitgebreid intakegesprek erg belangrijk.

We nodigen professionals altijd uit voor een persoonlijk gesprek en achterhalen hun expertise, kwaliteiten, wensen en verwachtingen. In overleg kunnen we een assessment uit laten voeren.

Bij de juiste match treedt de professional direct bij u in dienst en rekenen wij aan u een eenmalige werving & selectie fee.