Nice to meet you! wij zijn…

12StepUp is dé detacheerder voor opdrachtgevers en professionals die hun grenzen willen verleggen in de segmenten infrastructuur, mobiliteit en openbare ruimte.

De fundamenten voor 12StepUp zijn gelegd in 2022 tijdens diverse sparringsessies tussen adviesbureau Grenspaal12 enerzijds en STIP personeelsdiensten anderzijds. Zo is per 1 januari 2023 12StepUp ontstaan als vervolg op de positieve en intensieve wederzijdse contacten.

Wij hebben een bedrijfsnaam gekozen die in eerste instantie wellicht vragen oproept. En dat is mooi, want dat geeft ons de gelegenheid om direct uit te leggen wat de toegevoegde waarde is van deze bundeling van krachten waarbij de cijfers 1 2 de verbinding weergeven.

One Two Step Up?
Want to Step Up?

STIP diensten en Grenspaal12

STIP diensten is als personeelsbemiddelaar actief in geheel Zuid Nederland in alle denkbare vakgebieden. Door STIP zijn de afgelopen jaren vele wervingsopdrachten met succes afgerond waardoor er een groot netwerk is opgebouwd.

Grenspaal12 staat bekend om haar grensverleggende infraplanners en projecten op het gebied van infrastructuur, mobiliteit en openbare ruimte. De afgelopen jaren heeft Grenspaal12 een groot netwerk opgebouwd, zowel bij haar opdrachtgevers en samenwerkingspartners als ook bij de professionals.

Met 12StepUp wordt de kennis en kunde van de arbeidsmarkt en recruitment gekoppeld aan de kennis van en het netwerk binnen het fysieke domein.

Een ijzersterke formule!

Onze missie

Onze missie is om samen met zowel opdrachtgevers als met professionals op weg te gaan naar hun STIP op de horizon door de perfect geselecteerde professional te koppelen aan uitdagende vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Op deze wijze bieden wij een passende “Step Up” voor zowel de opdrachtgever als de professional.

Thought leader

Hiernaast wil 12StepUp in de toekomst samen met Grenspaal12 als “thought leader” gezien worden in de vakgebieden Infrastructuur, Mobiliteit en Openbare ruimte. Dit doen we o.a. door aanwezige kennis proactief te delen met onze professionals, onze opdrachtgevers en de markt. Hiernaast zijn we prominent aanwezig op social media voor alle belanghebbenden binnen het fysieke domein. En we organiseren kennisbijeenkomsten, netwerksessies en webinars.

laughing SMILE formule

Binnen ons bedrijf, in onze wijze van zakendoen en in onze communicatie hanteren wij de SMILE formule, zodat je exact weet wat je van ons kunt verwachten:

Sociaal-verantwoordelijk

Marktgedreven

Innovatief

Leidend

Energiek

Deze website is momenteel nog in opbouw en er zal op korte termijn meer informatie worden toegevoegd.