Nice to meet you! wij zijn…

12StepUp – Nice to meet you

12StepUp – nice to meet you!

Onze missie

Onze missie is om samen met zowel opdrachtgevers als met professionals op weg te gaan naar hun STIP op de horizon door de perfect geselecteerde professional te koppelen aan uitdagende vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Op deze wijze bieden wij een passende “Step Up” voor zowel de opdrachtgever als de professional.

STIP diensten en Grenspaal12

STIP diensten is als personeelsbemiddelaar actief in geheel Zuid-Nederland in alle denkbare vakgebieden. Door STIP zijn de afgelopen jaren vele wervingsopdrachten met succes afgerond waardoor er een groot netwerk is opgebouwd.

Grenspaal12 staat bekend om haar grensverleggende infraplanners en projecten op het gebied van infrastructuur, mobiliteit en openbare ruimte. De afgelopen jaren heeft Grenspaal12 een groot netwerk opgebouwd, zowel bij haar opdrachtgevers en samenwerkingspartners als ook bij de professionals.

Thought leader

Hiernaast wil 12StepUp in de toekomst samen met Grenspaal12 als “thought leader” gezien worden in de vakgebieden Infrastructuur, Mobiliteit en Openbare ruimte. Dit doen we o.a. door aanwezige kennis proactief te delen met onze professionals, onze opdrachtgevers en de markt. Hiernaast zijn we prominent aanwezig op social media voor alle belanghebbenden binnen het fysieke domein. En we organiseren kennisbijeenkomsten, netwerksessies en webinars.

SMILE formule

Binnen ons bedrijf, in onze wijze van zakendoen en in onze communicatie hanteren wij de SMILE formule, zodat je exact weet wat je van ons kunt verwachten:

Sociaal-verantwoordelijk

Marktgedreven

Innovatief

Leidend

Energiek